Tilitoimisto Nurmijärvi

Fennoa tilitoimisto PK-yritykselle - ota yhteyttä

Etsitkö luotettavaa sähköistä tilitoimistoa, joka palvelee yritystäsi paikasta riippumatta? Tilitoimisto Mesiperä tarjoaa monipuoliset sähköiset tilitoimistopalvelut Nurmijärvellä , niin aloittaville kuin vakiintuneille yrityksille.

Kirjanpitäjä Nurmijärvi

Meiltä saat oman kirjanpitäjän, joka ymmärtää yrityksesi tarpeet ja on tukenasi kaikissa taloushallinnon kysymyksissä.

Kun hoidamme yrityksesi kirjanpidon:

Palvelemme erityisesti yrittäjiä, jotka haluavat henkilökohtaista palvelua ja mahdollisuuden kysyä kirjanpidon yksityiskohdista tietyltä vastuuhenkilöltä. Jokainen asiakas saa meiltä yksilöllistä huomiota.

Ota yhteyttä

Kysy sähköisistä tilitoimistopalveluista

Palvelusivut-yhteydenotto
Palvelutarve
*

Mesiperä tarjoaa sähköiset tilitoimistopalvelut nurmijärvellä

MITÄ SÄHKÖINEN TALOUSHALLINTO VAATII YRITYKSELTÄ Tilitoimisto Mesiperä vastaa​

Tilitoimistopalveluiden sisältö

Sähköinen tilitoimisto Mesiperä palvelee kaikissa taloushallinnon tehtävissä, kirjanpidossa, tilinpäätöksessä, seurannassa ja raportoinnissa.

Sähköisessä taloushallinnossa kirjanpidon tiedot siirtyvät automaattisesti tilitoimiston ja yrityksen välillä. Koko yrityksesi talousprosessi hoidetaan yhteiskäyttöisesti samassa ohjelmassa. Materiaalia ei erikseen toimiteta tilitoimistolle, vaan kaikki on valmiiksi käytettävissä. 

Ulkoistamalla kirjanpitoon liittyvät tehtävät taloustiedot ovat koko ajan ajan tasalla, kuukausi- ja veroilmoitukset tulee aina tehtyä määräaikaan mennessä.

Kirjanpitopalvelumme sisältää seuraavat osa-alueet:

 • Fennoa ohjelmisto ostolaskujen käsittelyyn ja myyntilaskujen tekoon
 • kuukausikirjanpito
 • oma-aloitteiset veroilmoitukset, kuten alv-ilmoitukset
 • palkanlaskennan palvelut
 • tilinpäätös ja veroilmoitus
 • yleinen neuvonta mm. yritysjuridiikasta ja verotuksesta
 
Tilitoimistopalvelumme pienille ja keskisuurille Nurmijärveläisille yrityksille.

Fennoa taloushallinnon ohjelmisto

Meiltä saat FENNOA kirjanpito-ohjelman ja koko sähköisen taloushallinno samassa vaivattomassa paketissa

Käytämme Fennoa-ohjelmistoa, joka on luotettava ja tehokas työkalu sähköisen taloushallinnon hallintaan. Sen avulla seuraat yrityksen taloudellista tilannetta reaaliajassa, mikä mahdollistaa nopeat ja informoidut päätökset. Yhteiskäyttössä oleva Fennoa ohjelmisto tekee kirjanpidosta, laskutuksesta ja raportoinnista helpompaa ja tehokkaampaa. Fennoan avulla opit ymmärtämään yrityksesi talouden paremmin.

Toiminimen kirjanpito​ - Fennoa tilitoimisto Mesiperä
Pienen osakeyhtiön kirjanpito - Fennoa tilitoimisto Mesiperä​

Sähköisen taloushallinnon käyttöönotto

Taloushallinto on yrityksesi sydän. Se on monimutkainen, mutta elintärkeä osa yrityksen menestystä. Monipuolisilla sähköisen taloushallinnon palveluillamme autamme sinua pitämään yrityksesi talouden terveenä ja tasapainoisena. Palvelumme on suunniteltu vastaamaan erikokoisten yritysten tarpeita eri toimialoilla, ja ne voidaan räätälöidä juuri sinun yrityksellesi. Meillä on saatavilla peruspalveluiden lisäksi ulkoistettu talouspäällikkö, asiantuntijapalvelut ja veroneuvonta.

Jatkuvasti ajan tasalla oleva kuukausikirjanpito ja ajatuksella tehty tilinpäätös on yrityksen taloudenpidon kulmakivi. Se antaa sinulle tarkan kuvan yrityksesi taloudellisesta tilanteesta, jotta voit tehdä informoituja päätöksiä. Tarjoamme huippuluokan kirjanpitopalveluita, jotka huolehtivat yrityksesi kirjanpidon yksityiskohdista, jotta sinä voit keskittyä yrityksesi kasvattamiseen.

PK-yrityksen kirjanpitopalvelut ja taloushallinto​ - Fennoa tilitoimisto Mesiperä​
Verkkokaupan kirjanpitopalvelut​​ - Fennoa tilitoimisto Mesiperä​

Ulkoistamalla ja sähköistämällä palkanlaskennan minimoit virheet palkoissa ja pidät yrityksesi henkilöstön tyytyväisenä. Takaamme palkanlaskennan tarkkuuden ja noudatamme kaikkia voimassa olevia lakeja ja määräyksiä. Palkkahallinnon palvelu räätälöidään aina liiketoimintaasi sopiviksi, riippuen yrityksen koosta ja toimialasta. 

Palkanlaskenta voidaan ulkoistaa erikseen tai osana muuta taloushallintoa. Pidät työntekijät tyytyväisinä kun jätät palkanlaskennan asiantuntevan palkanlaskijan käsiin. 

Ota yhteyttä - sähköiset tilitoimisto lähellä sinua

Haluaisitko keskustella siirtymisestä sähköiseen FENNOA kirjanpitoon. Varaa maksuton konsultointi, jossa tutustumme yrityksesi tilanteeseen ja kartoitamme lähtötilanteen ja sitä seuraavat askeleet. Yleisellä tasolla siirtyminen sähköiseen kirjanpitopalveluun tapahtuu seuraavasti

1.Aloituskokous

Aikataulun sopiminen ohjelmiston käyttööotosta ja koulutuksesta. Sovitaan työnjako tilitoimiston ja yrityksesi kanssa.

2.Käyttöönotto

Fennoan käyttöönotto on ripeää. Lyhyimmillään ohjelmisto saadaan käyttöön jo samana päivänä. Olemassa olevien tietojen vieminen ohjelmaan vie yleensä muutaman tunnin.

3.Ohjelmiston käyttökoulutus

Koulutamme sinut käyttämään ohjelmistoa siinä laajuudessa, joita tarvitset työnjaossa sovittujen tehtävien tekemiseen.

4.Olet valmis käyttämään

Käytön opettelu sujuu hienosti käytännön työn ohessa. Kaikki asiakkaamme ovat oppineet käytön lähtötasosta riippumatta. Yhteiskäyttö tilitoimiston kanssa helpottaa siirtymistä.

tilitoimiston palvelupaketit

Sähköinen kirjanpito toimii etänä, jolloin voimme palvella myös Nurmijärven hienoja yrityksiä. Tutustu paketteihin!

Taloushallinto Rutiini

Sähköinen taloushallinto PK-yritykselle, joka arvostaa tehokkuutta
94 alk. /kk
 • Kirjanpito
 • Fennoa yhteiskäytössä
 • ALV-ilmoitukset
 • Tilinpäätös & Veroilmoitus
 • Kohtuullisesti neuvontaa
 • Osto- ja myyntilaskut
 • Maksuliikenne Fennoasta
 • Matkalaskut
 • Ja muuta!

Ammattilaispalvelut

Lisäpalvelut, joilla saat arvokasta tietoa toiminnan kasvattamiseen
Sopimuksen mukaan
 • Osinkoilmoitukset
 • Kassavirran seuraaminen
 • Tunnuslukujen seuranta
 • Budjetointi
 • Sisäinen laskenta
 • Ulkoistettu myyntilaskutus
 • Verosuunnittelu
 • Erikoisilmoitukset
 • Ja muuta!

Palkat

23 /kpl
 • Palkkalaskelma verkkopalkkana
 • Tulorekisteri-ilmoitukset
 • Luontoisedut
 • Lomapäivälaskenta
 • TES-tulkinta

OTA YHTEYTTÄ

Sähköisen taloushallinnon palvelut toteutetaan etäpalveluina. Kaikki palaverit järjestetään puhelin- tai videopalavereina. Näin voimme joustavasti palvella yritystäsi myös Nurmijärven alueella ilman maantieteellisiä rajoituksia.

Fennoa Tilitoimisto Nurmijärvi

Usein kysyttyä kirjanpidon järjestämisestä

Mieti, mitä palveluita yrityksesi saattaa tarvita tilitoimistolta. Tässä muutamia yleisiä palveluita, joita yritykset usein käyttävät:

 1. Kirjanpito: Tämä on yksi tärkeimmistä palveluista. Säännöllinen kirjanpidon ylläpito ja tilinpäätöksen laatiminen auttavat pitämään yrityksen taloudellisen tilanteen ajan tasalla.

 2. Palkanlaskenta: Jos yritykselläsi on työntekijöitä, tarvitset palvelun, joka huolehtii palkkojen laskemisesta, verojen ja muiden maksujen pidättämisestä sekä palkkatodistusten laatimisesta.

 3. Veroilmoitukset ja neuvonta: Tilitoimisto voi auttaa veroilmoitusten täyttämisessä ja antaa neuvoja verotukseen liittyvissä asioissa.

 4. Talousneuvonta: Jos tarvitset neuvoja yrityksesi taloudellisista päätöksistä, tilitoimisto voi tarjota asiantuntija-apua.

 5. Budjetointi ja ennusteet: Tilitoimisto voi auttaa laatimaan budjetteja ja taloudellisia ennusteita tulevaisuuden suunnittelua varten.

 6. Sähköinen taloushallinto: Monet tilitoimistot tarjoavat nykyään sähköisiä palveluita, kuten verkkolaskutusta ja sähköistä kirjanpitoa.

Mieti yrityksesi tarpeita ja ota yhteyttä niin mietitään yrityksellesi sopiva palvelupaketti

Pienen yrityksen kirjanpidon hinta vaihtelee, riippuen palvelukokonaisuudesta ja yrityksen toiminnasta. Yleensä hinta vaihtelee välillä 90-150 €/kk riippuen siitä kuinka paljon yrityksellä on myynti- ja ostolaskuja, palkkoja tai muita tapahtumia.

Valitettavasti meillä ei ole käytössämme Netvisor -ohjelmistoa. Sen sijaan suosittelemme Fennoa-ohjelmistoa sähköisen taloushallinnon toteuttamiseen. Olemme valtuutettu Fennoa tilitoimisto.