Tilitoimisto Riihimäki

Tilitoimisto pienyritykselle ja PK-yritykselle

Etsitkö sähköistä tilitoimistoa, joka voisi hoitaa yrityksesi kirjanpidon luotettavasti ja paikasta riippumatta? Tilitoimisto Mesiperältä saat kaikki sähköiset tilitoimistopalvelut Riihimäellä – olipa yrityksesi vasta alkutaipaleella tai jo paikkansa vakiinnuttanut.

Kirjanpitäjä Riihimäki

Saat meiltä henkilökohtaisen kirjanpitäjän, joka tuntee yrityksesi tilanteen ja osaa auttaa sinua kaikissa taloushallintoon liittyvissä asioissa. 

Kun hoidamme yrityksesi kirjanpidon:

Palvelemme erityisesti yrittäjiä, jotka haluavat henkilökohtaista palvelua ja mahdollisuuden kysyä kirjanpidon yksityiskohdista tietyltä vastuuhenkilöltä.

Ota yhteyttä

Kysy sähköisistä tilitoimistopalveluista

Palvelusivut-yhteydenotto
Palvelutarve
*

Mesiperä tarjoaa sähköiset tilitoimistopalvelut Riihimäellä

MITÄ SÄHKÖINEN TALOUSHALLINTO VAATII YRITYKSELTÄ Tilitoimisto Mesiperä vastaa​

Palvelun sisältö

Sähköinen tilitoimisto Mesiperä palvelee kaikissa taloushallinnon tehtävissä, kirjanpidossa, tilinpäätöksessä, seurannassa, raportoinnissa ja ennustamisessa. Resurssejasi vapautuu ja voit keskittyä yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen. 

Sähköisessä taloushallinnossa kirjanpidon tiedot siirtyvät automaattisesti tilitoimiston ja yrityksen välillä. Koko yrityksesi talousprosessi hoidetaan yhteiskäyttöisesti samassa ohjelmassa. Materiaalia ei erikseen toimiteta tilitoimistolle, vaan kaikki on valmiiksi käytettävissä.

Ulkoistamalla kirjanpitoon liittyvät tehtävät taloustiedot ovat koko ajan ajan tasalla, kuukausi- ja veroilmoitukset tulee aina tehtyä määräaikaan mennessä. Kirjanpitopalvelumme sisältää seuraavat osa-alueet:

 • kuukausikirjanpito
 • Fennoa ohjelmisto ostolaskujen käsittelyyn ja myyntilaskujen tekoon
 • oma-aloitteiset veroilmoitukset, kuten alv-ilmoitukset
 • palkanlaskennan palvelut
 • yleinen neuvonta mm. yritysjuridiikasta ja verotuksesta
 • tilinpäätös ja veroilmoitus
 
Palvelumme sopii sekä pienille Riihimäkeläisille mikroyrityksille että PK-yrityksillekin. 

Fennoa taloushallinnon ohjelmisto

Meiltä saat tilitoimistopalvelut ja FENNOA kirjanpito-ohjelman samassa paketissa

Käytämme Fennoa-ohjelmistoa, joka on luotettava ja tehokas työkalu sähköisen taloushallinnon hallintaan. Sen avulla seuraat yrityksen taloudellista tilannetta reaaliajassa, mikä mahdollistaa nopeat ja informoidut päätökset. Yhteiskäyttössä oleva Fennoa ohjelmisto tekee kirjanpidosta, laskutuksesta ja raportoinnista helpompaa ja tehokkaampaa. Fennoan avulla opit ymmärtämään yrityksesi talouden paremmin.

Toiminimen kirjanpito​ - Fennoa tilitoimisto Mesiperä
Pienen osakeyhtiön kirjanpito - Fennoa tilitoimisto Mesiperä​

Sähköisen taloushallinnon palvelut

Taloushallinto on yrityksesi sydän. Se on monimutkainen, mutta elintärkeä osa yrityksen menestystä. Monipuolisilla sähköisen taloushallinnon palveluillamme autamme sinua pitämään yrityksesi talouden terveenä ja tasapainoisena. Palvelumme on suunniteltu vastaamaan erikokoisten yritysten tarpeita eri toimialoilla, ja ne voidaan räätälöidä juuri sinun yrityksellesi. Meillä on saatavilla peruspalveluiden lisäksi ulkoistettu talouspäällikkö, asiantuntijapalvelut ja veroneuvonta.

Jatkuvasti ajan tasalla oleva kuukausikirjanpito ja ajatuksella tehty tilinpäätös on yrityksen taloudenpidon kulmakivi. Se antaa sinulle tarkan kuvan yrityksesi taloudellisesta tilanteesta, jotta voit tehdä informoituja päätöksiä. Tarjoamme huippuluokan kirjanpitopalveluita, jotka huolehtivat yrityksesi kirjanpidon yksityiskohdista, jotta sinä voit keskittyä yrityksesi kasvattamiseen.

PK-yrityksen kirjanpitopalvelut ja taloushallinto​ - Fennoa tilitoimisto Mesiperä​
Verkkokaupan kirjanpitopalvelut​​ - Fennoa tilitoimisto Mesiperä​

Ulkoistamalla ja sähköistämällä palkanlaskennan minimoit virheet palkoissa ja pidät yrityksesi henkilöstön tyytyväisenä. Takaamme palkanlaskennan tarkkuuden ja noudatamme kaikkia voimassa olevia lakeja ja määräyksiä. Palkkahallinnon palvelu räätälöidään aina liiketoimintaasi sopiviksi, riippuen yrityksen koosta ja toimialasta. 

Palkanlaskenta voidaan ulkoistaa erikseen tai osana muuta taloushallintoa. Pidät työntekijät tyytyväisinä kun jätät palkanlaskennan asiantuntevan palkanlaskijan käsiin. 

Ota yhteyttä - sähköiset kirjanpitopalvelut lähellä sinua

Haluaisitko keskustella siirtymisestä sähköiseen FENNOA kirjanpitoon. Varaa maksuton konsultointi, jossa tutustumme yrityksesi tilanteeseen ja kartoitamme lähtötilanteen ja sitä seuraavat askeleet. Yleisellä tasolla siirtyminen sähköiseen kirjanpitopalveluun tapahtuu seuraavasti

1.Aloituskokous

Sovitaan yhdessä aikataulu ohjelmiston käyttööotosta ja koulutuksesta. Sovitaan työnjako tilitoimiston ja yrityksesi kanssa.

2.Käyttöönotto

Valmisteluvaihe ja selvitystyöt kannattaa tehdä huolellisesti, jolloin varsinainen Fennoan käyttöönotto on ripeää. Lyhyimmillään ohjelmisto saadaan käyttöön jo samana päivänä. Olemassa olevien tietojen vieminen ohjelmaan vie yleensä muutaman tunnin.

3.Ohjelmiston käyttökoulutus

Koulutamme sinut käyttämään ohjelmistoa siinä laajuudessa, joita tarvitset työnjaossa sovittujen tehtävien tekemiseen.

4.Olet valmis käyttämään

Käytön opettelu sujuu yleensä käytännön työn ohessa. On selvää että oppiminen on yksilöllistä. Kaikki asiakkaamme ovat oppineet käyttämään järjestelmiä. Yhteiskäyttö tilitoimiston kanssa helpottaa siirtymistä.

Sähköisen Kirjanpidon palvelupaketit

Sähköinen kirjanpito toimii etänä, jolloin voimme palvella myös Riihimäen yrittäjiä. Tutustu paketteihin!

Taloushallinto Rutiini

Sähköinen taloushallinto PK-yritykselle, joka arvostaa tehokkuutta
94 alk. /kk
 • Kirjanpito
 • Fennoa yhteiskäytössä
 • ALV-ilmoitukset
 • Tilinpäätös & Veroilmoitus
 • Kohtuullisesti neuvontaa
 • Osto- ja myyntilaskut
 • Maksuliikenne Fennoasta
 • Matkalaskut
 • Ja muuta!

Ammattilaispalvelut

Lisäpalvelut, joilla saat arvokasta tietoa toiminnan kasvattamiseen
Sopimuksen mukaan
 • Osinkoilmoitukset
 • Kassavirran seuraaminen
 • Tunnuslukujen seuranta
 • Budjetointi
 • Sisäinen laskenta
 • Ulkoistettu myyntilaskutus
 • Verosuunnittelu
 • Erikoisilmoitukset
 • Ja muuta!

Palkat

23 /kpl
 • Palkkalaskelma verkkopalkkana
 • Tulorekisteri-ilmoitukset
 • Luontoisedut
 • Lomapäivälaskenta
 • TES-tulkinta

OTA YHTEYTTÄ

Sähköisen taloushallinnon palvelut toteutetaan etänä. Kaikki palaverit järjestetään puhelin- tai videopalavereina. Näin voimme joustavasti palvella sinua myös Riihimäellä ilman maantieteellisiä rajoituksia.

11100 Riihimäki

Usein kysyttyä kirjanpidon järjestämisestä

Mieti, mitä palveluita yrityksesi saattaa tarvita tilitoimistolta. Tässä muutamia yleisiä palveluita, joita yritykset usein käyttävät:

 1. Kirjanpito: Tämä on yksi tärkeimmistä palveluista. Säännöllinen kirjanpidon ylläpito ja tilinpäätöksen laatiminen auttavat pitämään yrityksen taloudellisen tilanteen ajan tasalla.

 2. Palkanlaskenta: Jos yritykselläsi on työntekijöitä, tarvitset palvelun, joka huolehtii palkkojen laskemisesta, verojen ja muiden maksujen pidättämisestä sekä palkkatodistusten laatimisesta.

 3. Veroilmoitukset ja neuvonta: Tilitoimisto voi auttaa veroilmoitusten täyttämisessä ja antaa neuvoja verotukseen liittyvissä asioissa.

 4. Talousneuvonta: Jos tarvitset neuvoja yrityksesi taloudellisista päätöksistä, tilitoimisto voi tarjota asiantuntija-apua.

 5. Budjetointi ja ennusteet: Tilitoimisto voi auttaa laatimaan budjetteja ja taloudellisia ennusteita tulevaisuuden suunnittelua varten.

 6. Sähköinen taloushallinto: Monet tilitoimistot tarjoavat nykyään sähköisiä palveluita, kuten verkkolaskutusta ja sähköistä kirjanpitoa.

Mieti yrityksesi tarpeita ja ota yhteyttä niin mietitään yrityksellesi sopiva palvelupaketti

Pienen yrityksen kirjanpidon hinta vaihtelee, riippuen palvelukokonaisuudesta ja yrityksen toiminnasta. Yleensä hinta vaihtelee välillä 90-150 €/kk riippuen siitä kuinka paljon yrityksellä on myynti- ja ostolaskuja, palkkoja tai muita tapahtumia.

Valitettavasti meillä ei ole käytössämme Netvisor -ohjelmistoa. Sen sijaan suosittelemme Fennoa-ohjelmistoa sähköisen taloushallinnon toteuttamiseen. Olemme valtuutettu Fennoa tilitoimisto.