Tilitoimisto Mesiperän palvelut saatavilla ilona.worksin verkkokaupasta

Tilitoimisto Mesiperä ja yrittäjien verkkokauppa ilona.works ovat aloittaneet yhteistyön. Yhteistyökumppanit haluavat tarjota yrityksille helpon tavan ostaa kirjanpidon, taloushallinnon sekä palkanlaskennan palveluita verkosta.

Jos yritykselläsi ei vielä ole sähköistä taloushallintoa ja kirjanpitoa niin me otamme vastaan uusia asiakkaita. Olemme myös valtuutettu Fennoa tilitoimisto.

Yrittäjille enemmän aikaa keskittyä omaan liiketoimintaansa

Mesiperä tarjoaa räätälöityjä taloushallinnon palveluita yrittäjille.  Asiantunteva taloushallinnon paketti mahdollistaa yrittäjälle enemmän aikaa keskittyä omaan ydintoimintaansa. Mesiperä halusi lähteä mukaan yrittäjien verkkokauppaan, sillä tilitoimistojen vertailu on usein yrittäjille aikaa vievää ja ilona.worksin avulla on mahdollista tätä prosessia helpottaa. Ilona.worksin verkkokaupasta löytyy niin kirjanpidon ja palkanlaskennan palvelut kuin myös muut tärkeät liiketoimintaan liittyvät tukipalvelut.

Haluamme tarjota parasta palvelua yrittäjille

Ilona.worksille on tärkeää, että kaikki sivuilta löytyvät palvelut ovat laadukkaita ja yrittäjille luotettavia valintoja. Mesiperä oli siksi arvokas lisä valikoimaan. Palveluiden hinnat ja ehdot ovat näkyvillä, joten palveluita on helppo vertailla ja valita yritykselleen sopiva palvelukokonaisuus.

– Tilitoimistopalveluiden ostaminen on perinteisesti ollut yrittäjille hankalaa, koska alalla on todella paljon valikoimaa ja erilaisia hinnoitteluperusteita. Toimittajien kilpailuttaminen on yrityksille aikaa vievää, joten se helpottaa, kun voi hankkia palveluita samasta paikasta. Ilona.works tarjoaa selkeän kehikon palveluiden vertailulle ja aikaa säästyy, kun ei tarvitse erikseen pyytää tarjousta ja ottaa yhteyttä. Asiakashankinnan osittainen ulkoistaminen ilona.worksille on  myös meidän kannaltamme järkevää, kommentoi Mesiperän toimitusjohtaja Julius Seligson.

– Meille on ilona.worksilla tärkeää, että palveluntarjoajamme ovat luotettavia, jotta voimme tarjota parasta palvelua asiakkaillemme, eli yrittäjille. Yrittäjät kokevat usein erityisesti kirjanpitopalveluiden valinnan vaikeaksi ja luotettavan kumppanin löytämisen haastavaksi. Mesiperä jakaaa näkemyksemme siitä, että vertailu ilona.worksin kautta uudistaa tätä valintaprosessia. On hienoa saada ammattitaitoinen tilitoimisto mukaan tähän muutokseen, sanoo ilona.worksin toimitusjohtaja Axel Lindell.

Ilona.works

ilona.works toimii alustana sekä liiketoiminnan tukipalveluiden ostajille että myyjille. ilona.works tuo yrittäjille ja pienyrityksille mahdollisuuden vertailla ja ostaa palveluita kätevästi verkosta – ajasta ja paikasta riippumatta. Yhtiö on täysin Suomalaisessa omistuksessa sekä saanut arvostetun Avainlippu-merkin.www.ilona.works

Tilitoimisto Mesiperä

Tilitoimisto Mesiperä Oy tarjoaa tehokkaat ja asiantuntevat tilitoimiston palvelut, joilla vapautetaan yrittäjä omaan ydintoimintaansa. Meillä et maksa ajasta, vaan tuloksista. Luotamme kiinteään hinnoitteluun ja teemme kirjanpitoa, joka on joka kuukausi tilinpäätöstasoista. Palvelupaketteihin sisältyy aina neuvontaa.www.mesipera.fi

Millä alueilla Tilitoimisto Mesiperä tarjoaa sähköisen taloushallinnon etäpalveluita?

Olemme erikoistuneet etäpalveluna toteutettavaan sähköiseen taloushallintoon ja kirjanpitoon. Palvelemme asiakkaita alueilla Helsinki, Tampere, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere, RiihimäkiHämeenlinna, Hyvinkää, Nurmijärvi, Loppi, Tuusula sekä koko Suomen alueella. Kysy tilitoimisto palveluita. Autamme mielellämme.